FEST

Productie op bestelling

Pakhuizen vol dead stock? Niet bij ons.

Magazijnen vol stapels spullen die liggen te wachten om deadstock te worden? Nope. Niet bij ons. Het gros van onze meubels wordt namelijk op bestelling gemaakt. Zo houden we onze voorraad klein. En hebben we toch wat over? Dan organiseren we archive sales óf zetten we het op het online ruilplatform Swap Studio. Kwaliteit en design raken immers nooit uit de mode. 

FEST

Ruil jouw spullen voor FEST-items

Een lamp die gebruikt is voor een fotoshoot, een tafeltje dat in de winkels stond als showroommodel en accessoires uit oude collecties: we doen er alles aan om onze spullen een zo lang en nuttig mogelijk leven te geven, dus werken we samen met Swap Studio!

FEST

swap-studio: hoe werkt het?

swap-studio is een online platform waar leden mooie, tweedehands artikelen met elkaar kunnen ruilen. Dat gaat via een puntensysteem, genaamd kudos. Die kudos kan je verdienen door spullen die je niet meer nodig hebt maar wel nog van goede kwaliteit zijn weg te geven, vrienden uit te nodigen of te doneren aan goede doelen die ze steunen. En met die verdiende kudos kan je vervolgens andere dingen 'kopen' die je leuk vindt. Give for kudos and take for kudos!


Doe je mee? Schrijf je hier gratis in voor swap-studio en check onze producten hier. 

FEST

Een stap in de goede richting

Bij FEST geloven we sterk in drie dingen: dat mooi design mensen blij kan maken, dat kwaliteit niet meteen 'onbetaalbaar' hoeft te betekenen, maar dat 't betaalbaarder maken ook niet ten koste moet gaan van de aarde. Dus dagen we onszelf constant uit. Door zoveel mogelijk lokaal te produceren, door een duurzame collectie te ontwikkelen die lang meegaat én door samen te werken met initiatieven als swap-studio en zo bij te dragen aan een betere wereld. 


Doe je mee? Schrijf je hier gratis in voor swap-studio en check onze producten hier.

Wil je meer weten over onze Designers?

We werken met getalenteerde productontwerpers. Nieuwkomers & oldtimers. Grote namen & getalenteerde eerstejaars.